Onder de pannen

Een compleet ingericht vakantiehuisje voor 1 of 2 personen in Terheijden, Noord-Brabant.

Begane grond

Van alle gemakken voorzien

De begane grond van het vakantiehuisje is uitgerust met alle voorzieningen die je nodig hebt voor een comfortabel verblijf. Dit gezellige en goed doordachte gedeelte van het huisje is ontworpen met het oog op functionaliteit met behoudt van de autentieke elementen.

De keuken is volledig uitgerust met moderne apparatuur, waaronder een koelkast, combi-oven, kookplaat, waterkoker en koffie-apparaat. Hierdoor kun je eenvoudig maaltijden bereiden en opslaan. Daarnaast is er ook een eethoek.

In de woonkamer vind je comfortabele zitplaatsen en een televisie, perfect om te ontspannen na een dag vol avonturen. 

Kortom, de begane grond van het vakantiehuisje is ontworpen om ervoor te zorgen dat je alles bij de hand hebt voor een zorgeloos en comfortabel verblijf.

Badkamer

Een kleine ruimte doch functioneel

De badkamer in het vakantiehuisje is eigentijds en praktisch ingericht met een moderne douche, toilet en wastafel.

Het enige aandachtspunt is dat de doorgang naar de badkamer vrij smal en laag is, wat belangrijk is om te weten voor gasten met beperkte mobiliteit. Desondanks blijft de badkamer functioneel en biedt deze nog steeds alle benodigde voorzieningen voor een aangenaam verblijf. 

Het vakantiehuisje wordt geleverd met schone handdoeken en toiletartikelen, zodat je niet veel hoeft mee te nemen.

Bovenverdieping

Een knusse bovenverdieping voor een goede nachtrust

De eerste etage van het vakantiehuisje is een gezellige ruimte waar je comfortabel kunt verblijven. Deze ruimte is voorzien van twee eenpersoonsbedden die tegen elkaar aan geschoven kunnen worden om een groot tweepersoonsbed te vormen, afhankelijk van je voorkeur. Dit biedt flexibiliteit voor zowel stellen als individuele gasten. De bedden zijn voorzien van comfortabele matrassen en fris beddengoed voor een goede nachtrust.

Een bijzondere blikvanger is een muurschildering van Terheijden, en ook de dakconstructie die de ruimte een unieke sfeer geeft. 

Deze eerste etage is bereikbaar via een trap, wat de ruimte een zekere mate van privacy en afzondering geeft. Het biedt een comfortabele en uitnodigende plek om te ontspannen en te genieten van je verblijf in het vakantiehuisje.Gallerij

Overzichtsfotos